Meer resultaten voor klopt mijn loonstrook wel

   
klopt mijn loonstrook wel
 
Een op de vijf loonstroken klopt niet PW.
Bijtelling staat niet op loonstrook AutoWeek.nl.
Ik vrees dat je het mis hebt de regel die je stelt dat loonheffing een voorheffing is klopt wel, maar volgens mij is bijtelling daarop een uitzondering, maar kan nu niet teveel tijd hieraan besteden om het uit te zoeken. De Belastingdienst gaat toch echt een naheffing aan de werkgever opleggen. Hij is belast met het juist berekenen van de bijtelling. Er moeten namelijk bijvoorbeeld ook premies werknemersverzekeringen is voor werkgever en Zvw idem over afgedragen worden en die kun je weer niet berekenen in je aangifte IB. 1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 04-07-2016 1530: door xk8. Reageren Reageren met quote. Re: Bijtelling staat niet op loonstrook. Quote De belastingdienst kan er achter komen bij de aangifte vennootschapsbelasting van de werkgever. Daar staat dan een auto op de balans of betalingen naan een leasemaatschappij. Op onze aangifte VpB staat geen specificatie van de activa we hebben heel veel rijdend materieel en in de resultatenrekening specificeren we echt de betalingen aan de leasemaatschappij niet. En dat weet ik omdat ik die aangifte zelf maak. zou de belastingdienst er achter kunnen komen tijdens een LB-controle of als mijn kenteken door zo'n' douane-auto wordt gefotografeerd.
Klopt mijn salarisstrook bij ziekte wel? Startpagina GoeieVraag.
gast17556 01 mei 2010 1635.: Klopt mijn salarisstrook bij ziekte wel? Ik ben al gedurende lange tijd ziek en teruggezet in loon van 100% naar 85% en over een paar maanden wordt dit dan weer 70%. Echter in plaats van een correctie heeft mijn werkgever geen meldingen op mijn loonstrook gezet maar gewoon mijn brutoloon omlaag gezet.
Kloptmijnloon.nl Berichten Facebook.
Staan er bij jouw op de loonstrook termen of afkortingen waarvan je niet weet wat het betekent? Upload nu jouwloonstrook via ons meldpunt en ontvang snel en discreet een terugkoppeling vanuit Timeflex! Veel loonstroken staan bol van termen en afkortingen, zonder nadere toelichting.
1 op de 5 loonstrookjes klopt niet Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje. Likeability of 3. Pijltje. Pijltje. Likeability of 3.
Ja, om het eindbedrag te checken misschien, maar let je ook op die andere cijfertjes? Je kunt het maar beter wel doen, want een op de vijf loonstrookjes in Nederland klopt niet, blijkt uit onderzoek van salarisadministrateur Timeflex en de website Kloptmijnloon.nl.
Mijn werkgever zegt dat hij mijn adv dagen uitbetaald heeft afgelopen jaar, maar kan niets terug vinden op mijn loonstrook. Hij zegt dat het in het salaris zit omdat ik maar 32 uur werk. klopt dit wel? Je Achterban.
Mijn werkgever zegt dat hij mijn adv dagen uitbetaald heeft afgelopen jaar, maar kan niets terug vinden op mijn loonstrook. Hij zegt dat het in het salaris zit omdat ik maar 32 uur werk. klopt dit wel? Selecteer als antwoord.
Loonstrook wemelt nog van de fouten Nieuws Telegraaf.nl.
De Inspectie SZW, de vroegere Arbeidsinspectie, kan werkgevers zelfs een boete geven als de loonstrook niet klopt. Maar de praktijk leert dat het effect daarvan uitblijft. Een woordvoerder kon gisteren inhoudelijk niet reageren op de bevindingen. Van vergeten overuren tot het verkeerde belastingtarief: het blijft opletten geblazen voor wie er zeker van wil zijn dat hij krijgt wat hem beloofd is. Veel mensen denken: ach een foutje. Dat wordt achteraf via de inkomstenbelasting wel gecorrigeerd, zegt directeur Erik de Jong van salarisadministrateur Timeflex. Maar daar kun je maar beter niet blindelings vanuit gaan, waarschuwt hij. We kennen voorbeelden dat ook de Belastingdienst de fouten over het hoofd ziet. Bovendien zijn er veel fouten die de Belastingdienst helemaal niet kán controleren, zoals overuren, vergoedingen en declaraties, benadrukt Dik van Leeuwerden van salarisverwerker ADP.
Niet kloppende loonstroken en liegende baas Radar.
Het verschil is datgene wat je nog moet krijgen. Hoeft geen lang verhaal te zijn, gewoon een staatje, meer niet. Wat de uren betreft die wel of niet betaald zouden worden, wat staat er in de arbeidsvoorwaarden? Berichten: 14 Lid geworden op: 29 dec 2013 2230.: Re: Niet kloppende loonstroken en liegende baas. Ongelezen bericht door jvdl01 30 dec 2013 0905.: natuurlijk ga ik me richten op de toekomst daarom heb ik ander werk gezocht. mijn werkgever is zeker niet lid van een vakbond, en ik ook niet. meeste wat er gecommuniceerd is heb ik bewaar. op e-mails reageert hij niet of, enkel met bel me snel. laatste telefoon gesprekken heb ik opgenomen, maar dit is een waardeloos gesprek waarin hij zichzelf. tegenspreekt en ze hij zichzelf op leugens betrapt. mijn vraag is alleen. hoe kan ik mijn verdiende geld terug halen die tekort gestort is. hoe kan ik mijn verplichte loonstrook met kloppende getalen krijgen dit, ook voor de belasting!
Hoe hoog moet mijn salaris zijn? Het Juridisch Loket.
als je loonstrook niet klopt Kassa.
2008 om 1158.: Als je loonstrook niet klopt. Mijn dochter is van baan verwisseld maar verdiend bij haar nieuwe baan net zo veel als bij de oude baan, toch staat op de ene loonstrook een ander jaarloon als bij de ander, wel is het salaris en uurloon precies het zelfde, nu is het geval dat bij de oude baan 33.6 procent loonheffing word gerekend en bij de nieuwe baan 4185, procent.

Contacteer ons